Hoelang zal het zo blijven?

Gaan we straks weer rennen en onszelf laten afleiden door alles wat we ‘moeten’?

 

Gistermiddag liepen we een rondje door het bos. Normaal kun je daar in het bos niet lopen omdat het zo nat en vies is maar door het mooie weer van de laatste weken was het daar zelfs droog. De zon scheen prachtig door de bomen. Op een gegeven moment toen we even stonden te genieten van de warmte van de zon, de stilte, alleen de vogels en het geruis van de bomen vlogen er 3 citroenvlinders rond. Ze dansten om ons heen, niet eventjes…..wel 5 minuten. Whow, zo mooi❣️Deze momenten, ze zijn er de laatste dagen zo vaak, schoonheid, zuiver, puur, stilte. Genieten! (hier geen foto’s van omdat ik offline was😊)

 

Ik zie veel soortgelijke foto’s voorbij komen. Veel meer mensen zien de schoonheid van de natuur, ervaren de stilte. Gaan we straks als we alles weer mogen deze stilte nog horen? Gaan we het weer opzoeken?
Ik wel, ik deed het al en zal het zeker blijven doen, het brengt mij veel.
Wat? Dat wil ik je graag een (andere)keer vertellen😀

 

Ik ben te volgen op verschillende social media

Facebook 

LinkedIn

Instagram

Be in line
Jennie Schemmekes

Bezoekadres
Stationsweg 23D, 8131 DG Wijhe

Email
info@beinline.nl

Mobiel
06-20722762