Be in line

 

Bij Be in line kun je terecht voor workshops, coaching en beeldende therapie. Het is in 2018 opgericht door Jennie Schemmekes en gevestigd in villa Waterloo, stationsweg 23D in Wijhe. Be in line werkt vanuit een holistische visie. Een visie waarin aan de basis staat dat lichaam en geest geen gescheiden werelden zijn maar elkaar in sterke mate beïnvloeden. Als lichaam en geest met elkaar in verbinding zijn bereik je een mindset waarin je je zorgeloos en blij voelt en ontspannen kunt leven.

 

Werkmethode

Be in line past beeldend werken toe, dit is een creatieve lichaamsbewuste werkvorm die je de mogelijkheid geeft om zonder woorden te communiceren met je innerlijke, je on(der)bewuste. Het is werken in het hier en nu en geeft jou de mogelijkheid om het verborgene zichtbaar te maken in het beeld zoals het op dat moment is. Beeldend werken brengt groei en expressie in beweging. Bij beeldend werken wordt gebruikt gemaakt van verschillende materialen zoals kleurpotloden, acrylverf, ecoline, softpastel, oliepastel, bijenwas en klei.

 

Door met het werkstuk ‘in gesprek te gaan’ kunnen gedachten, gevoelens en gedrag in het bewustzijn komen, waardoor het helend kan werken.

 

Daarnaast is het ook gewoon heerlijk om creatief bezig te zijn. Door hoofd, hart en handen samen te laten werken ontstaat er een beter evenwicht tussen denken, voelen en handelen en daardoor meer duidelijkheid over hoe je leven vorm te geven.

Be in line
Jennie Schemmekes

Bezoekadres
Stationsweg 23D, 8131 DG Wijhe

Email
info@beinline.nl

Mobiel
06-20722762