Jennie Schemmekes

 

In 2008 ben ik gestopt met werken als apothekersassistente omdat ik vastliep door de combinatie van werk, gezin en alle maatschappelijke verwachtingen waar ik aan wilde en voor mijn gevoel moest voldoen. Ik kon mij niet meer zorgeloos en blij voelen en vrij en ontspannen leven.

 

Wat wilde ik nu zelf? Wie was ik zonder al die gevoelsmatig opgelegde verwachtingen? Waar werd ik gelukkig van?

 

Ik heb veel boeken gelezen op zoek naar antwoorden. Ook ben ik gaan tekenen en schilderen, meerdere cursussen hebben mij veel inzicht gegeven. Wat je in beeld brengt is immers een deel van jezelf.

 

Reiki kwam op mijn pad, levensenergie die ‘opeens’ door mij heen stroomde.

Dit voelde zo goed dat ik de opleiding tot Zijnsgericht energetisch therapeut ben gaan volgen om er meer van te weten en mij er verder in te verdiepen. Aansluitend ben ik de 3-jarige opleiding tot ACT beeldend coach gaan doen en daar achteraan nog een vervolgtraject van anderhalf jaar tot psychosociaal beeldend therapeut.

 

Het werken aan mijzelf, het volgen van de opleidingen en het volgen van meerdere cursussen hebben mij doen groeien in mijn persoonlijke ontwikkeling. Het moeten is veranderd in willen. Keuzes maken, grenzen aangeven, wat vind ik belangrijk, waar leef ik voor en waar word ik blij en gelukkig van. Het creatieve proces heeft mij daar veel in laten zien en laten ervaren en doet dat nog steeds, je bent tenslotte nooit uitgeleerd.

 

Deze kennis en vaardigheden wil ik graag delen. Ik wil jou begeleiden op het pad van innerlijke groei en persoonlijke ontwikkeling door middel van beeldend werken.

 

Levensmotto

Mijn levensmotto is ‘be in line’ en betekent letterlijk: ‘in elkaars verlengde staan’. Het is geënt op het ‘zijn’ in het hier en nu, tussen hemel en aarde, tussen geven en ontvangen, tussen verleden en toekomst. Een levensmotto waar ik zelf dagelijks aan werk en wat bijdraagt aan de vitaliteit van mijn bestaan. Ik gun dit iedereen en wil dit graag met anderen delen. Daarom nodig ik je van harte uit om gebruik te maken van deze kennis en vaardigheden zodat je meer in balans kunt komen met jezelf, meer kleur en richting aan het leven kunt geven en kunt zijn wie je bent!

 

 

Missie

Met mijn levenservaring en kennis wil ik jou begeleiden op het pad van innerlijke groei en persoonlijke ontwikkeling. Je wordt geïnspireerd, inzichten verhelderen en je krijgt richting in hoe je leven vorm te geven.

Ik ben te volgen op verschillende social media

Facebook 

LinkedIn

Instagram

Be in line
Jennie Schemmekes

Bezoekadres
Stationsweg 23D, 8131 DG Wijhe

Email
info@beinline.nl

Mobiel
06-20722762